Depozita GPL - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Depozita GPL

VIDEO

DEPOZITA GPL

Depozita për gaz GPL brënda toket.

Depozitat për gaz
GPL janë depozita që shërbejnë për depozitimin e gazit për përdorim shpiak ose edhe atë industrial.
Këto depozita në figurën djathtas vëndosen brënda në tokë duke bërë një gropë të thellë 2 metër dhe duhet të vëndoset minimalja 3 metër larg nga ambjenti qëndrimit,punet ose banimit.
Këto depozita janë shum të sigurta dhe të garantuara 100% në qoftë se zbatohet rregulli i montimit të tyre ne bazë te instrucioneve e të dhënave nga fabrika prodhuese,dhe montohet nga personel i kualifikuar gjithashtu edhe me materiale të çertifikuara ne bazë të ligjeve qe janë vendosur nga komuniteti
Europian mbi sigurinë e ketyre depozitave.
Depozitat janë të disponueshme në formë Horizontale dhe Vertikale për vëndosje brënda toket gjithashtu edhe me madhësi të ndryshem në litra.

 
Torna ai contenuti | Torna al menu