Depozita Inox - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Depozita Inox


DEPOZITA INOX

Depozita INOXI tip
304 e 316 për përdorime të ndryshme produktesh
ushqimore rezervimin e ujit të pishëm,Qumështit,Verës,etj
Këto depozita janë të disponueshme me masa në litra të ndryshme
Horizontale dhe Vertikale.Të gjitha depozitat janë të pajisura me çertifikata
të posaçme për përdorim ushqimor në bazë të ligjeve të komunitetit
Europian
CE dhe të prodhuarar në ITALI.
Të gjitha materialet janë të garantuara nga fabrika e cila i prodhon ato.

 
 
 
Torna ai contenuti | Torna al menu