Depozita Plastike - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Depozita Plastike

DEPOZITA PLASTIKE

Depozita plastike për rezervimin e produkteve ushqimore si Ujë,Qumësht,Verë,Vaj etj.
Depozita janë të pajisura me çertifikata për prodhime ushqimore në baze të ligjeve Europiane dhe janë të prodhuarar në Itali
Garancia e këtyre depozitave mbulohet nga ana e prodhuesit.(
Hidroteknika T.L.D.)

 
Torna ai contenuti | Torna al menu