Depozita Zinkat - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Depozita Zinkat

DEPOZITA ZINKATI

Depozitat zinkatit janë depozita që përdoren për depozitimin e ujit të pishëm.
Këto janë të disponueshme në forma Vertikale dhe Horizontale gjthashtu edhe të madhësive të ndryshme me litra.
Depozitat janë të çertifikuara në bazë të ligjeve Europiane.       

 
 
 
Torna ai contenuti | Torna al menu