Depozita GPL Brenda Toket - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Depozita GPL Brenda Toket

PRODUKTET > Depozita > Depozita per Gaz GPL

DEPOZITA GPL

Depozita për gaz GPL brënda toket.

Depozitat për gaz GPL janë depozita që shërbejnë për depozitimin e gazit për përdorim shtëpiak
ose edhe atë industrial.Këto depozita në figurën djathtas vëndosen brënda në tokë duke bërë
një gropë të thellë 2 metër dhe duhet të vëndoset minimalja 3 metër larg nga ambjenti qëndrimit,punet ose banimit.
Këto depozita janë shum të sigurta dhe të garantuara 100% në qoftë se zbatohet rregulli i
montimit të tyre ne bazë te instrucioneve e të dhëna nga fabrika prodhuese,dhe montohet nga personel i kualifikuar
gjithashtu edhe me materiale të çertifikuara ne bazë të ligjeve qe janë vendosur nga komuniteti Europian mbi sigurinë e ketyre depozitave.
Depozitat janë të disponueshme në formë Horizontale dhe Vertikale për vëndosje brënda toket gjithashtu edhe me madhësi të ndryshme në litra.

 
Torna ai contenuti | Torna al menu