Metropolis DGT - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Metropolis DGT

PRODUKTET > Kaldaja GPL > Kaldajat


 
METROPOLIS DGT
Kaldaj muri kompakte me gaz GPL per sistem ngrohje dhe prodhimin e ujit sanitarë.

Metropolis DGT është kaldaja e murit më kompakte që në reduktimin e dimensioneve është kaldaja  ideale për kush mund të ketë probleme me vëndin e vëndosjes së sajë. Kjo është e projektuar në menyrë që të shfrytezohet përdorimi i saj në të gjith ambjentet ku mund të vëndoset.Eleganca paraqitja përdorimi i thjeshtë dhe Karakteristikat teknike arrijnë të plotesojnë nevojat e sistemit të ngrohjes gjithashtu edhe atë të ujit të ngrohët të sanitareve duke siguruar maksimunin e kualiteit te kaldajës Sime.
Metropolis DGT e Konformë ligjeve Europiane
Gas CEE 90/396,  Kompatibilità Elektromanjetika
2004/108/CE,  Tensioni ulët 2006/95/CE   e
Rendimenti CEE 92/42.


 

MODELI

POTENCA TERMIKE KW

DIMENSIONET
Gjërsi - Thellësi - Lartësi

LENDA DJEGESE

KODI

QMIMI

Metropolis DGT 25 OF

8.5 - 22.8

450 ------ 290 ----- 750

GPL

8107801

Metropolis DGT 25 BF

7.5 - 23.7

400 ----- 290 ----- 750

GPL

8107901

Metropolis DGT 30 BF

9.0 -28.0

450 ------ 290 ----- 750

GPL

8107903

 
 
Torna ai contenuti | Torna al menu