Rakorderi me presim - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Rakorderi me presim

RRAKORDERI ME PRESIM

Rrakorderi të ndryshme me presim për tub multistrat.
Rrakorderitë me presim janë të realizuara me material bronzit të nikeluar dhe respektojnë direktivat e normat e komunitetit Europian.
Këto kanë përdorim në impiante ngrohjet dhe në impiantet e ujit të pishëm gjithashtu edhe atë të sanitarëve.
Janë të disponueshme në mizura të ndryshme dhe kanë një profil për presimin e tyre tip TH.
Janë materiale me garanci të plotë dhe siguri në rrjedhje e jetëgjatesi.

 
 
Torna ai contenuti | Torna al menu