Rakorderi me shterngim - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Rakorderi me shterngim


RRAKORDERI ME SHTËRNGIM PËR MULTISTRAT

Rrakorderi të ndryshme me shtërngim për tub multistrat.
Këto rrakorde janë të realizuara me material Bronz të nikeluara dhe të çertifikuara ne bazë të ligjeve Europiane CE.
Përdorimi i këtyre rrakordeve mund të jetë në sisteme ngrohjet gjithashtu edhe ne sistemet e ujit të pishë ose sanitarë.

 
 

EMËRTIMI

MIZURA 1/2"

MIZURA 3/4"

MIZURA 1"

XHUNTA

BRRYL FEMËR                

14,16,18,20

16,18,20,26

26,32

BRRYL MASHKULL          

14,16,18,20

16,18,20,26

26,32

 

BRRYL FEMËR ME FLANXH

16,18,20

BRRYL XHUNTË

16,18,20,26,32

 

TI  FEMËR

16,18,20

18,20,26

26,32

 

TI  MASHKULL

16,18,20

18,20,26

26,32

 

TI  XHUNTË

16,18,20,26,32

Torna ai contenuti | Torna al menu