Valvola zonet - hidroteknika.com

Cerca
Vai ai contenuti

Menu principale:

Valvola zonet

PRODUKTET > Valvola Zonet

VALVOLA ZONET PËR IMPIANTE NGROHJET   Made in Italy

Valvolat e zonës jane valvola që shërbejnë per impiant ngrohjet dhe rroli i tyre është që të bëjnë
hapjen,mbylljen,devijimin ose edhe përzierjen e ujit të ftohtë me ate të nxehtë ne zona e ambjente
të ndryshme.Valvolat janë të disponueshme në mizura të ndryshme me 2.3.4 rrugë të motorrizuara
dhe manuale.Të gjitha këto artikuj janë të çertifikuara në bazë të ligjeve EUROPIANE dhe të garantuara.

     

      

 
Torna ai contenuti | Torna al menu