Scroll to top

Rreth nesh

Hidroteknika T.L.D. eshte krijuar ne fillim te vitit 2004  si nje nder kompanite me serioze dhe me sukses ne tregun e materialeve hidraulike dhe sistemeve te ngrohje – ftohjes. Si fillim ka filluar aktivitetin ne qytetin e Shkodres, pastaj qe nga viti 2007 operon me sukses dhe ne Tirane. Duke u bazuar  tek cilesia dhe garancia Hidroteknika T.L.D. bashkepunon me partnere italian,duke sjellur gjithmone teknologji te fjales fundit dhe produkte te certifikuara sipas normave te komunitetit europian.Stafi i kualifikuar mundeson nje sherbim cilesor dhe korrekt ne kete menyre duke plotesuar cdo nevoje te klientit.

inherit1