BOLIER ELEKTRIK “SIME” 80 LT DHE 50 LT

Category:

Description

•Montimi ne mur ne pozicion vertikal dhe horizontal
•Izolim poliuretani me densitet te larte
•Elementet e ngrohjes inox te zevendesueshem pa zbrazje te bojlerit
•Anoda e magnezit
•Mbrojtje nga mbinxehja
•Valvul sigurie 8.5 bar
•Dy elemente ngrohje te pavarur 800 W + 800 W qe mund te perjashtohen nese eshte e nevojshme
•Termostat i rregullueshem