DEPOZITA GAZI MBI TOKE

•Depozita gazi mbi toke te reja

•Depozita gazi mbi toke te rigjeneruara

Category:

Description

Depozitat e depozitimit te GLN-se prodhohen ne fabriken A. Merloni ne Matelica (Mc) Itali, ne perputhje me direktiven Evropiane 2014/68/EU (PED) sipas standardeve te harmonizuara EN 12542:2020 dhe 13445:2021.
Temperaturat e funksionimit -40° + 50°C
Per mbrojtje optimale nga agresioni i agjenteve klimatike, rezervuaret mbi toke mbrohen nga nje primer epoksid zinku me dy perberes dhe perfundimi i mepasshem me boje te bardhe epoksi-poliuretani per nje trashesi totale minimale prej 120µm.