POMPE ELEKTRIKE PËR UJIN E ZI

Category:

Description

Pompimi per evakuim, transferim dhe zbrazje te ujerave te zeza me lende te ngurta pezull
Aplikime te tilla si zbrazja e garazheve ose bodrumeve te permbytura, puseve, gropave te banimit, rezervuareve te ujit ose transferimi i ujit nga rezervuaret dhe cisternat