EMISOLAR TUB FLESSIBILE

Category:

Description

I pershtatshem per perdorim me te gjitha sistemet standarde termike diellore.
I shpejte per t’u instaluar, nuk kerkon saldim ose pajisje te tjera per te krijuar montimin fundor.
Cilesi e larte e komponenteve individuale.
Rezistence me e madhe me kalimin e kohes fale zgjedhjes se izolimit EPDM dhe filmit te jashtem i cili garanton mbrojtje maksimale nga rrezet e diellit dhe ferkimi mekanik.
Tub i valezuar me cilesi te larte ne çelik inox austenitik AISI 316L.
Fleksibilitet dhe aftesi e larte per te ruajtur pozicionin e instalimit.
Kabllo sensori i veshur me gome silikoni rezistente ndaj temperaturave te larta.
Izolim me qeliza te mbyllura (> 98%) me shtrese mbrojtese ndaj rrezeve UV dhe rezistence te larte ndaj ferkimit mekanik.