KONDICIONER INVERTER NEXYA S4 – ” OLIMPIA SPLENDID “

INVERTER
Kontroll me WIFI
Etiketa e energjise – A++
Gas ekologjik – R32

Category:

Description

  • Teknologjia e inverterit me performance te larte dhe efikasiteti energjetik i klases A++
  • Ajri i trajtuar pastrohet me filtra kunder pluhurit, karbon aktiv dhe filtra katalitike te ftohte per te hequr papastertite
  • Pastron dhe than automatikisht avullin, duke hequr pluhurin, mykun dhe yndyrat per te siguruar ajer te paster ne dhome
  • Per te siguruar lidhjen Wi-Fi me kondicionerin, thjesht instaloni çelesin special USB (te perfshire ne pakete) dhe shkarkoni aplikacionin OS Comfort