PILETA “FERPLAST”

Category:

Description

MODULAR LINEARDRAIN IN-TILE trungu i ri ne permasa modulare nga 200 deri ne 1200 mm , me trup ABS, disponohet me nje mbulese te kthyeshme qe mund te vendoset me pllaka ne nje pjese te vetme prej çeliku AISI 304 me dimensione novatore: vetem 40 mm gjeresi
Seria LINEARDRAIN e CHANNELS eshte kombinimi perfekt i origjinalitetit dhe efikasitetit , duke zevendesuar tabakane tradicionale te dushit, LINEARDRAIN eshte ne gjendje te plotesoje te gjitha nevojat praktike dhe estetike te banjes moderne
Prodhuar pa saldim ne nje cope te vetme çeliku inox AISI 304 per te siguruar qendrueshmeri me te madhe me kalimin e kohes
Te disponueshme ne madhesi te ndryshme dhe variante te shumefishta, mbeturat e dushit jane prodhuar ne prodhimin standard prej çeliku AISI 304 2 mm
Sipas kerkeses AISI 304 prej 1,5 mm dhe AISI 316 prej 1,5 ose 2 mm
Jane te garantuara per 20 vjet