TUBACIONE TUB MULTISTRAT I VESHUR/ZHVESHUR UJI

Categories: ,

Description

Tub shumeshtresor me pengese oksigjeni per sistemet sanitare, sistemet e ngrohjes, sistemet e paneleve rrezatuese te dyshemese dhe fan-coils.
(Perdorni ne 10 BAR me temperature maksimale te funksionimit 95°)