FAN COIL “OLIMPIA SPLENDID”

Category:

Description

Dizajni i Olimpia Splendid nuk eshte vetem estetik, ai ka nje perspektive me te gjere: te gjitha projektet ne Olimpia Splendid mendohen qe ne hapin e tyre te pare si integrimi me i mire midis inxhinierise, formave dhe estetikes

Additional information

More
Nominal Kw

< 07