FANCOIL INNOVA SL

Category:

Description

Fanboilat INNOVA SL nga 0,83 kW ne 3,8 ftohje dhe 1,09 kW deri ne 4,86 ​​ngrohje
Thellesia prej 129 mm arrihet fale nje dizajni inovativ
Ventilatori eshte tangjencial me tehe asimetrike dhe shkembyesi i nxehtesise ka nje siperfaqe te madhe ballore, duke perftuar keshtu flukse te larta ajri me renie te presionit te ulet dhe heshtje te madhe
Efikasiteti eshte shume i larte me konsumin e energjise prej disa Watts
Shpejtesia e ventilatorit nuk eshte me ne hapa fikse, por modulohet vazhdimisht me logjike proporcionale dhe integruese: kjo redukton zhurmen dhe levizjet e bezdisshme te ajrit