PANELE DIELLORE SOTTOVUOTO HV12

Description

  • Kolektor diellor me vakum me teknologjine u-pipe i certifikuar EN 12975, Solar Keymark me 12 tuba qelqi borosilikat me permbajtje te ulet hekuri dhe brendesi prej bakri
  • Performanca ISO9806:2014-03
  • Cilesia ISO9806: 2014-03
  • Kuti alumini
  • Dimensionet e kolektorit jane 1642 x 1392 x 102 mm
  • Paneli qe perfshin pajisje me diameter Ø 15 dhe tuba xhami te pa instaluar
  • 5 vjet garanci