PANELE DIELLORE KIT ECO KFE 300/3/S

• 3 kolektore diellore H1S
• Kaldaja PLUS_ECO300 2 bobina
• Korniza e çatise me pjerresi TEL3
• Grupi i qarkullimit SINGLE-ECO
• Leng antifriz LIQ 10
• Njesia e kontrollit elektronik HELIOS EASY
• nyje lidhese 1 RAC / 2 RAC+1
• Ene zgjerimi LT18
• 3 pozzetti per sonde POZZ 1218

Description

Sistemi i qarkullimit te detyruar eshte i nevojshem kur kaldaja ndodhet me poshte se kolektoret diellore, duke favorizuar ndikimin estetik.
Funksionimi i duhur kerkon pajisje shtese, si p.sh. qarkulluesin per levizjen e lengut dhe kontrollin elektronik diferencial (i cili zbulon temperaturen e paneleve, temperaturen e bojlerit dhe rregullon ndezjen dhe fikjen e qarkulluesit)