PANELE DIELLORE VENMAN VTS-S

SKU: READY200 Category:

Description

• Dizajn antibakterial per uje te pijshem te ngrohur
• Furnizimi i vazhdueshem dhe i menjehershem me uje te ngrohte
• Dizajn me efikasitet te larte
• Instalim i lehte dhe i shpejte
• Gjurme e vogel
• 5 vjet garanci
• Mund te lidhet me ngrohje qendrore dhe rryme
• Jetegjatesi