POMPA UJI ZHYTESE

Category:

Description

Pompimi i ujit te paster per perdorim shtepiak, industrial, bujqesor dhe kopshtari
I pershtatshem per puse te hapura, rezervuare dhe ne aplikime te tilla si transferimi i ujit, ujitja me sperkates ose me pika, perforcues shtepiak ose pajisje nen presion