SHPORET ME DRU VICENZA EVO – 6 kW – 172 m3

Rendimenti – 86 %
Dimensionet (W-H-D) – 600×850-910×600 mm
Pesha neto – 110 kg
Konsumi per ore – 1,7 Kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasada prej çeliku e emaluar
• Faqe e brendshme e vatres prej gize dhe Nordiker
• Pllaka e siperme e gatimit dhe unazat prej gize te lemuar
• Dera e zjarrit me tre xhami
• Dera e zjarrit prej gize, dera e furres prej çeliku te emaluar
• Dyert e kthyeshme
• Kornize inox
• Rregullim automatik i ajrit primar
• Sistemi i pas djegies (emetime te uleta)
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 25 l me drite
• Raft furre i kromuar
• Dera e furres me xham te dyfishte dhe guarnicionet inox
• Marrja e ajrit te jashtem
• Xhami qeramik
• Trashesia e siperme 3 cm
• Opsioni i montimit midis dollapeve te mobiljeve
• Dalja e tymit te siperm qendror, e pasme, djathtas ose majtas
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Rrjete furre inoks

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Sobe me gatim