SHPORET ME DRU VENEZIA – 8,3 kW -238 m3

Rendimenti – 86,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 900×850-910×600 mm
Pesha neto – 175 kg
Konsumi per ore – 2,2 Kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasada prej gize e emaluar
• Faqe e brendshme e vatres prej gize dhe refraktare
• Pllaka e siperme e gatimit dhe unazat prej gize te lemuara
• Dera e zjarrit prej gize, dera e furres nga çelik i emaluar
• Korniza inox
• Dera e zjarrit me rrugen e ajrit me djegie te brendshme per pastrimin dhe efikasitetin e xhamit
• Rregullim automatik i ajrit primar
• Sistemi i pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre me valvul avulli te tepert
• Furre prej çeliku te emaluar prej porcelani 44 l me drite
• Raft furre e kromuar me udhezues terheqes
• Dera e furres me xham te dyfishte dhe guarnicionet inox
• Hyrja e jashtme e ajrit
• Xhami qeramik
• Trashesia e siperme 3 cm
• Parmaku ballor
• Dera e zjarrit prej gize me xham dopio
• Opsioni i montimit midis kabineteve te mobiljeve
• Dalja e siperme qendrore, e pasme ose djathtas
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Rrjete furre inox

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Sobe me gatim