SHPORET ME DRU SUPREMA 4.0 – 9 kW – 258 m3

Rendimenti – 87,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 974x860x660 mm
Pesha neto – 220 kg
Konsumi per ore – 2,4 Kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtari i hirit i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres prej gize
• Pllaka e siperme e gatimit dhe unazat prej gize te lemuar
• Dyert, fasada dhe korniza prej gize te emaluara
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetimet e uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre prej çeliku te emaluar prej porcelani 78 l
• Raft furre i kromuar
• Xham qeramik
• Dere zjarri prej gize me xham dopio
• Dalja e siperme qendrore ose e pasme e tymit
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Rrjete furre inoks

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10

Types

Sobe me gatim