SHPORET ME DRU ROSA XXL 5.0 – 11 kW – 315 m3

Rendimenti – 87,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 1074x861x669 mm
Pesha neto – 235 kg
Konsumi – 2,85 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtari i hirit i nxjerrshem
• Faqe e brendshme e vatres prej gize dhe zjarrduruese
• Pllaka e siperme e gatimit dhe unazat prej gize te lemuar
• Dyert, fasada dhe korniza prej gize te emaluara
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies ( emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre prej çeliku te emaluar prej porcelani 78 l
• Raft furre i kromuar
• Xham qeramik
• Dere zjarri prej gize me xham te dyfishte
• Veshje majolika e punuar me dore
• Dalja e tymit djathtas ose mbrapa

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15

Types

Sobe me gatim