STUFE ME PELET KETTY EVO – 2,5-6,5 kW – 187 m3

Rendimenti – 89,9 – 90,7 %
Dimensionet (W-H-D) – 456x884x479 mm
Pesha neto – 77 kg
Konsumi per ore – 0,6-1,5 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Pajisje standarde: LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ajer, Ngrohje

Advantages

Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07