STUFE ME PELET WENDY – 2,5-10 kW – 285m3

Rendimenti – 90-93,8 %
Dimensionet (W-H-D) – 460x1139x560 mm
Pesha neto – 171 kg
Konsumi per ore – 0,5-2,3 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 21 Kg
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Mundesite e daljes se tymit: mbrapa
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Sonda e dhomes se djegies
• Vatra, zjarri i dyerve dhe mangall prej gize
• Moduli i urgjences
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Kanalizueshme

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10