STUFE ME PELET SOUVENIR LUX – 3,7-10,2 kW- 293 m3

Rendimenti – 90,8 – 93 %
Dimensionet (W-H-D) – 822x1162x343 mm
Pesha neto – 149 kg
Konsumi per ore – 0,8-2,3 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 19 Kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1275701 Categories: ,

Description

• Vatra prej gize, dera e vatres dhe mangall
• Shkembyesi i tufave (pastrim manual)
• Ventilim frontal / me kanal deri ne 6 metra, me aktivizim manual
• Daljet e disponueshme të kanaleve (Ø80 mm): mbrapa, siper, ana e djathte
• Ne dispozicion daljet e tymit: mbrapa, ana e siperme djathtas
• Vater e levizshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Prekni telekomanden IR
• LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ajer

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

07-10