STUFE ME PELET MIETTA EVO – 3,4 – 9 kW – 258 m3

Rendimenti – 93,1 – 93,9 %
Dimensionet (W-H-D) – 496x1073x579 mm
Pesha neto – 157 Kg
Konsumi per ore – 0,8 – 2 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 20 Kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1281701 Categories: ,

Description

 • Siperfaqja e jashtme prej çeliku ne majolice
 • Stufa e ajrosur me nje “dhome te mbyllur” dhe nje rezervuar “herermantik” pa sensor rrjedhjeje ne hyrjen e ajrit
 • Sirtar hiri i nxjerrshem
 • Presioni i sigurise (1 mbulese rezervuari + dere zjarri)
 • Mikroçeles sigurie (sirtar hiri)
 • Kontroll me “pajisje dore” shumefunksionale
 • Ndriçues qeramike me sistemin e ndezjes se gjenerates se fundit
 • Sistemi automatik i pastrimit te mangalleve me motor Brushless
 • Ventilimi i detyruar mund te fiket
 • Dalja e ajrit te ventilimit ne anen e siperme
 • Sistemi automatik i kompensimit te oxhakut

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10