STUFE ME PELET LUCIA – 3,6-12,1 kW – 347 m3

Rendimenti – 92,5-92,8 %
Dimensionet (W-H-D) – 556x1097x597 mm
Pesha neto – 181 kg
Konsumi – 2,7 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 27 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: SK 1283200 Categories: ,

Description

• Depozita hermetike
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Shikim i gjere zjarri
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Pajisje standarde: telekomande me prekje IR; Shfaq masken e zeze me Wi-Fi te integruar (Vetem per aplikacionin “Total Control 2.0”)

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ajer, Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit, Te reja

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15