STUFE ME PELET LUISELLA – 2,4 – 4,4 kW – 126 m3

Rendimenti – 91,9 – 94,4 %
Dimensionet (W-H-D) – 572x892x307 mm
Pesha neto – 64 kg
Konsumi per ore – 0,5-1 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 10 Kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1282701 Categories: ,

Description

 • Mbulesa çeliku e lyer me temperature te larte
 • Shkembyesi i nxehtesise se guaskes dhe tubit
 • Kronotermostati javor
 • Nderpreresi i presionit te sigurise
 • Mangall prej gize
 • Dere prej gize
 • Ekran LED
 • Telekomanda me 5 çelesa
 • Ndarja e grumbullimit te hirit
 • Terminali i termostatit te ambientit TA
 • Shkarkimi i tymit nga priza e pasme ose e siperme ø80
 • Ventilimi i dhomes me prize te siperme

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ajer, Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07