SHPORET ME DRU ROSA – 8,8 kw – 252 m3

Rendimenti – 85,4%
Dimensionet (W-H-D) – 1030x851x650 mm
Pesha neto – 183 kg
Konsumi – 2,5 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasade çeliku e emaluar
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Dyer dhe korniza prej gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 41 l
• Xham qeramike
• Dalja e siperme djathtas ose e pasme e tymit
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Radiator

Advantages

Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07