SHPORET ME DRU SOVRANA EASY EVO 2.0 – 7,5KW – 215 m3

Rendimenti – 81,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 964x848x641 mm
Pesha neto – 140 kg
Konsumi per ore – 2,2 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7014314 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasada dhe korniza prej gize te emaluar
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Dyer prej çeliku te emaluar
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Sirtar druri i nxjerrshem
• Furre çeliku e emaluar prej porcelani 41 l
• Dera e furres me dopio xhami
• Dere zjarri prej gize me xham dopio, xhami qeramike e brendshme
• Dalja e siperme djathtas ose e pasme e tymit
• Tabaka mbeshtetese e emaluar

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10