SHPORET ME DRU VERONA XXL – 7 kW – 200 m3

Rendimenti – 85,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 800×850-910×600 mm
Pesha neto – 175 kg
Konsumi per ore – 1,9 Kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7016200 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Fasade çeliku e emaluar
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Dera e zjarrit prej gize, dera e furres ne çelik te emaluar
• Dyer te kthyeshme
• Kornize inox
• Dere zjarri me shteg ajri me djegie te brendshme per pastrimin dhe efikasitetin e xhamit
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Furre me valvul te tepert te avullit
• Furra e emaluar prej porcelani 68 l me drite
• Raft furre i kromuar me udhezues terheqes
• Dera e furres me xham te dyfishte dhe guarnicionet inox
• Marrja e ajrit te jashtem
• Xham qeramike
• Trashesia e siperme 3 cm
• Shikim i gjere zjarri
• Dere zjarri prej gize me xham dopio
• Mundesia e perdorimit te trungjeve 50 cm (ne varesi te pajtueshmerise me te dhenat e konsumit te karburantit per ore te dhena per modelin)
• Opsioni i montimit ndermjet kabineteve te mobiljeve
• Dalja e tymit ne pjesen e siperme qendrore, e pasme, ana e djathte ose e majte
• Tabaka mbeshtetese e emaluar
• Rrjete furre Inox

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10