STUFE ME PELET ANGELA EVO – 2,5-8 kW – 230 m3

Rendimenti – 94,7 – 91,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 490 x 1007 x 528 mm
Pesha neto – 93 kg
Konsumi per ore – 0,5 – 1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1282404 Categories: ,

Description

• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Mundesite e daljes se tymit: prapa
• Moduli i urgjences
• Ene djegese e nxjerrshme per pastrim te lehte
• Kontroll me aparat “dore” te kontrolluar me radio, me funksion termostati

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10