STUFE ME DRU LIU – 7,5kW – 215 m3

Rendimenti – 86,5 %
Dimensionet (W-H-D) – 537x1127x503 mm
Pesha neto – 170 kg
Konsumi per ore – 2,0 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

  • Sobe prej gize te emaluar, me pamje te jashtme ne majolike
  • Dere zjarri e lakuar prej gize
  • Kuti zjarri e bere prej gize dhe Nordiker
  • Sirtar hiri i nxjerrshem
  • Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem, ajri terciar i paravendosur me sistem pas djegies
  • Doreze ergonomike
  • Xham qeramik rezistent deri ne 750°
  • Marrja e ajrit nga jashte

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10