STUFE ME DRU ISETTA CON CERCHI EVO – 7,3 kW – 209m3

Rendimenti – 83,6 %
Dimensionet (W-H-D) – 660x760x590 mm
Pesha neto – 167 kg
Konsumi per ore – 2 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7119111 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Pjata e siperme e gatimit dhe unazat ne gize te lemuar
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Dera e ngarkimit te perparme dhe anesore
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10