STUFE ME DRU ASIA BII – 6,0 kW – 172 m3

Rendimenti – 81,3 %
Dimensionet (W-H-D) – 438x930x470 mm
Pesha neto – 159 kg
Konsumi per ore – 1,7 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Dere zjarri e emaluar prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Mbajtes i hyrjes
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07