STUFE ME PELET AMIKA – 2,5-8 kW – 230m3

Rendimenti – 92,6 – 91,2 %
Dimensionet (W-H-D) – 460x1200x465 mm
Pesha neto – 121 kg – 124 kg
Konsumi per ore – 0,6 – 1,8 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 kg
Efikasiteti energjitik i ngrohjes sezonale te hapesires – 80,3% (DIZAJNI ECO 2022)
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyesi i guaskes dhe tubave
• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Ndezese qeramike
• Dere e dyfishte , dere e jashtme e rrumbullakosur me xham te temperuar
• Mundesite e daljes se tymit ne dalje: te rreshtuara nga pas
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Pajisjet standarde: Telekomanda me prekje IR me ndriçim te pasem; Ekran LCD

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

Advantages

Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10