STUFE ME DRU SVEZIA NEW BII – 10,6 kW – 303m3

Rendimenti – 85,1%
Dimensionet (W-H-D) – 607-599x1254x554 mm
Pesha neto – 188 kg
Konsumi per ore – 2,9 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7113210 Categories: ,

Description

  • Vatra prej gize me pas djegie
  • Fytyra e jashtme prej çeliku dhe majolica ose guri natyror
  • Kupole çeliku e emaluar
  • Mbajtese druri
  • Dyer prej gize
  • Vater vertikale me flake
  • Ngrohes i ushqimit
  • Xham qeramik rezistent deri ne 750°C

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

M3 heatable

250-400

Nominal Kw

10-15