SHPORET ME DRU ROMANTICA 3,5 SX – 5kW – 143 m3

Rendimenti – 76 %
Dimensionet (W-H-D) – 877x856x568 mm
Pesha neto – 79 kg
Konsumi per ore – 1,4 Kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A

Categories: ,

Description

• Veshje e jashtme ne çelik te emaluar
• Furre me dy xham te emaluar (22 l)
• Kornize prej gize te vitrifikuar
• Pllake dhe unaze gize e lemuar

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Sobe me gatim

Heating

Radiator

Advantages

Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Weight 79 kg
Dimensions 877 × 856 cm