STUFE ME PELET GIUSY EVO – 3,0-7,0 kW – 201 m3

Rendimenti – 90 – 91,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 498x1022x490 mm
Pesha neto – 92 kg
Konsumi per ore – 0,7 – 1,6 kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1280500 Categories: ,

Description

• Vatra, dera e zjarrit dhe mangall prej gize
• Shkembyes nxehtesie me siperfaqe rrezatuese
• Ndarje hiri e nxjerrshme
• Ventilim i dhomes se perparme me motor te dedikuar, me funksion Comfort
• Mundesite e daljes se tymit: prapa, siper
• Vater e nxjerrshme (vetem me asistence te autorizuar)
• Ekran LCD i zi

Additional information

More
Fuel

Pelet

Heating

Ngrohje

Types

Stufe

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10