STUFE ME PELET SIBILLA – 8,2 kW – 235 m3

Rendimenti – 80 %
Dimensionet (W-H-D) – 1023x502x521 mm
Pesha neto – 110 kg
Konsumi per ore – 06-1,5 Kg/h
Diametri i tubit – 80 mm
Kapaciteti total i ushqimit – 15 Kg
Etiketa e energjise – A+

SKU: 1280701 Categories: ,

Description

  • Mbulese çeliku e lyer me temperature te larte dhe mbulese e siperme majolike
  • Sobe pelet me xham te jashtem reflektues te veçante, te zi
  • Ventilator me konvekcion
  • Sirtar hiri i nxjerrshem
  • Vatra e vermikulitit
  • Termostat mbi ngrohje
  • Termostati i brendshem
  • Parashikuar per termostatin e jashtem (TA)
  • Kronotermostati javor
  • Telekomande

Additional information

More
Fuel

Pelet

Types

Stufe

Heating

Ajer, Ngrohje

Advantages

Linja evolucionit, Te reja

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10