STUFE ME DRU TEA – 6,6 kW – 189 m3

Rendimenti – 82,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 414X832X419 mm
Pesha neto – 77 Kg
Konsumi per ore – 1,8 Kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne refraktar
• Pjesa e siperme, dera dhe bazamenti prej gize
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Shaker rrjete

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07