STUFE ME DRU BRIGITTA GB – 4,7 kW – 134 m3

Rendimenti– 81,0 %
Dimensionet (W-H-D) – 404x640x397 mm
Pesha neto – 70 kg
Konsumi per ore – 1,4 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7119401 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Dimensione te vogla per futje ne hapesira te vogla

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

< 07

Types

Stufe