STUFE ME DRU CANDY – 6,2 kW – 177 m3

Rendimenti – 85,1 %
Dimensionet (W-H-D) – 404x890x397 mm
Pesha neto – 85 kg
Konsumi per ore – 1,7 kg/h
Diametri i tubit – 120 mm
Etiketa e energjise – A+

SKU: 7119300 Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike

Additional information

More
Fuel

Dru

Types

Stufe

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10