STUFE ME DRU FEDORA – 8,3 kW – 238 m3

Rendimenti – 86,4%
Dimensionet (W-H-D) – 559x1035x547 mm
Pesha neto – 175 kg
Konsumi per ore – 2,3 kg/h
Diametri i tubit – 130 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Faqen e brendshme te vatres prej gize
• Dyer te emaluara prej gize, pjesa e siperme, bazamenti dhe korniza
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Xham qeramike
• Veshje majolike e punuar me dore

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10