STUFE ME DRU JENNIFER 2.0 – 7,7 kW – 220 m3

Rendimenti – 81,8 %
Dimensionet (W-H-D) –702x870x478 mm
Pesha neto – 141 kg
Konsumi per ore – 2,2 kg/h
Diametri i tubit – 150 mm
Etiketa e energjise – A+

Categories: ,

Description

• Sirtar hiri i nxjerrshem
• Ballafaqimi i brendshem i vatres ne gize dhe Nordiker
• Strukture teresisht ne gize te emaluar
• Ajri primar dhe sekondar i rregullueshem per nje kontroll me te mire te djegies
• Sistemi pas djegies (emetime te uleta)
• Marrja e ajrit te jashtem
• Mbajtes i hyrjes
• Xham qeramike
• Trungje deri në 50 cm

Additional information

More
Fuel

Dru

Heating

Ngrohje

M3 heatable

< 250

Nominal Kw

07-10

Types

Stufe